PERSONUPPGIFTSPOLICY

Kyrkvikens Camping (org. nr. 556705-2278) (”Kyrkvikens Camping”) vĂ€rnar om din personliga integritet och behandlar inte fler personuppgifter Ă€n vi behöver. Denna policy förklarar hur vi samlar in och anvĂ€nder dina personuppgifter. Behandling sker enligt denna policy och utifrĂ„n reglerna i Dataskyddsförordningen (”GDPR”). Har du nĂ„gra frĂ„gor om Kyrkvikens Camping personuppgiftsbehandling Ă€r du vĂ€lkommen att ta kontakt med oss pĂ„ info@kyrkvikenscamping.se

InnehÄllsförteckning

1. Personuppgiftsansvarig
2. Vilka personuppgifter samlar vi in om dig?
3. Vad Àr syftet med behandlingen av personuppgifter?
4. Vad för rÀttsliga grunder stöder vi behandlingen pÄ?
5. Mottagare av dina personuppgifter
6. Tredjelandsöverföringar
7. Dina rÀttigheter som registrerad
8. AnvÀndningen av cookies
9. Cookiepolicy
10. KlagomÄl

1. Personuppgiftsansvarig

Kyrkvikens Camping (Kyrkvikens Camping, org. nr. 556705-2278, Kyrkviken 1
457 97 Resö) Àr personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lÀmnar i kontakt med oss. För frÄgor om hur vi behandlar dina personuppgifter som du inte finner svar pÄ nedan, vÀnligen kontakta Kyrkvikens Camping via email: info@kyrkvikenscamping.seeller telefon + 46 70 296 00 92.

2. Vilka personuppgifter samlar vi in om dig?

Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig sjÀlv och ditt företag pÄ ett antal olika sÀtt, sÄsom nÀr du bokar vÄra tjÀnster, besöker eller kontaktar oss pÄ vÄr hemsida, nÀr du kontaktar oss per e-post, brev eller telefon. Du Àr inte skyldig att lÀmna ifrÄn dig personuppgifter men det kan vara nödvÀndigt om du vill boka boende hos Kyrkvikens Camping eller för att komma i kontakt med oss. I dessa sammanhang kan vi komma att behandla personuppgifter i följande avseenden.
Kund:
Namn, e-postadress, mobiltelefonnummer samt adressuppgifter
Presumtiva kunder:
Namn, e-postadress, mobiltelefonnummer samt adressuppgifter
Besökare pÄ hemsidan:
– Enhetsinformation bestĂ„ende av IP-adress, sprĂ„kinstĂ€llningar, webblĂ€sarinstĂ€llningar, tidszon, geografisk information, operativsystem och plattform via Google Analytics. Vi kan Ă€ven komma att spara uppgifter om kön, plats, Ă„lder och anvĂ€ndning mellan webbplatser och spĂ„rning till webbplatser utanför Bilbo.se i marknadsföringssyfte
– Interaktionsinformation bestĂ„ende av hur hemsidan har anvĂ€nts, var och hur lĂ€nge olika sidor besökts, hur besökaren hamnat pĂ„ sidan samt lĂ€mnar sidan.
Leverantörer:
Namn, företag/organisation och befattning, e-postadress, mobiltelefonnummer samt företagsuppgifter.
Arbetssökande:
Namn, adress, e-postadress, mobiltelefonnummer, personnummer, CV (innehÄllande exempelvis uppgifter om tidigare arbetsplatser, Älder, referenspersoner etc.). DÀrutöver kan annan information som du uppger till oss behandlas, till exempel eventuella löneansprÄk och liknande uppgifter. Om du blir aktuell för anstÀllning hos Kyrkvikens Camping kommer du att fÄ ta del av intern personuppgiftspolicy.

3. Vad Àr syftet med behandlingen av personuppgifter?

Kunder:
Syftet med behandlingen Àr att kunna tillhandahÄlla vÄra tjÀnster och uppfylla vÄra Ätaganden gentemot vÄra kunder. DÀrtill behöver Kyrkvikens Camping kunna administrera fakturor och rikta marknadsföringserbjudanden. Du har alltid rÀtt att invÀnda mot behandling av dina personuppgifter som sker i syfte att bedriva direktmarknadsföring eller annan kommunikation utförd med marknadsföringsÀndamÄl.
Presumtiva kunder:
För att marknadsföra Kyrkvikens Campings tjÀnster kan vi pÄ olika sÀtt kommunicera med presumtiva kunder. Kommunikation sker exempelvis genom social media och genom informella kontakter med dig. Du har alltid rÀtt att invÀnda mot behandling av dina personuppgifter som sker i syfte att bedriva direktmarknadsföring eller annan kommunikation utförd med marknadsföringsÀndamÄl.
Besökare pÄ hemsidan:
Syftet med behandlingen som sker genom besök pÄ vÄr hemsida Àr delvis att ge besökarna den bÀsta anvÀndarupplevelsen och att tillhandahÄlla Kyrkvikens Camping verktyg för affÀrsanalys, till exempel statistik och uppgifter om segmentering. Behandlingen sker genom cookies och liknande teknik, du kan lÀsa mer om detta under punkt 10. Du har alltid rÀtt att invÀnda mot behandling av dina personuppgifter som sker i syfte att bedriva direktmarknadsföring eller annan kommunikation utförd med marknadsföringsÀndamÄl.
Leverantörer:
Syftet med behandlingen Àr att administrera fakturor och annan form av administration som Àr nödvÀndig för att bestÀlla och nyttja leverantörernas tjÀnster.
Arbetssökande:
Kyrkvikens Camping behandlar uppgifter för att delvis administrera ansökningarna, men Àven för att bedöma lÀmpligheten hos kandidater. DÀrutöver kan Kyrkvikens Camping utföra olika kontroller för att verifiera att uppgifterna som en kandidat lÀmnar Àr riktiga, exempelvis i frÄga om identitet. Om du blir aktuell för anstÀllning hos Kyrkvikens Camping kommer du att fÄ ta del av intern personuppgiftspolicy.

4. Vad för rÀttsliga grunder stöder vi vÄr behandling pÄ?

Kunder:
GÀllande Kyrkvikens Campings behandling av personuppgifter tillhörande kontakt- och referenspersoner hos vÄra kunder mÄste den behandlingen ske för att upprÀtthÄlla nödvÀndig kontakt med kunden, till exempel avseende offerter och tillhandahÄllandet av vÄra tjÀnster samt fakturering. I denna del stöder vi dÀrför behandlingen pÄ att den Àr nödvÀndig för att fullgöra det som följer av vÄra avtal samt för att utföra ÄtgÀrder som begÀrs innan sÄdant avtal ingÄs. DÀrtill kan vissa uppgifter, sÀrskilt faktureringsmaterial som utgör rÀkenskapsinformation, lagras för att efterleva de rÀttsliga förpliktelser som Ävilar Kyrkvikens Camping.
Presumtiva kunder:
För den behandling som sker av kontaktuppgifter och namn pÄ personer pÄ organisationer/företag som vi bedömer vara presumtiva kunder stöder vi denna behandling pÄ en intresseavvÀgning. I denna del gör Kyrkvikens Camping bedömningen att vi har ett berÀttigat intresse av att bedriva marknadsföring. Kyrkvikens Camping bedömer att de registrerades intressen eller grundlÀggande rÀttigheter och friheter inte vÀger tyngre Àn detta berÀttigade intresse, utan att Kyrkvikens Camping kan motivera behandling av personuppgifter utifrÄn vÄrt berÀttigade intresse i denna del. Kyrkvikens Camping uppmÀrksammar sÀrskilt hÀrvid att samtliga registrerade har befattning pÄ företag som utgör Kyrkvikens Campings mÄlgrupp och att ingen integritetskÀnslig information behandlas.
Besökare pÄ hemsidan:
Kyrkvikens Camping inhÀmtar ett specifikt samtycke för behandlingen för cookies och liknande teknik vid första besöket pÄ vÄr webbplats. Om inget samtycke ges pÄbörjas inte nÄgon behandling. Du har nÀrsomhelst möjligt att ta tillbaka ditt samtycke. LÀs mer om detta under punkt 10 nedan.
Genom att besöka och anvÀnda vÄr hemsida förutsÀtter vi enligt ovan att vi har ditt godkÀnnande till att genom behandling av din dators eller enhets IP-adress utföra analys av din anvÀndning av vÄr webbplats i marknadsföringssyfte. Uppgifter om din anvÀndning av vÄr webbplats spara i 14 mÄnader. Du har alltid rÀtt att höra av dig till oss om du invÀnder mot denna eller nÄgon annan behandling av dina personuppgifter.
Leverantörer:
GÀllande Kyrkvikens Campings behandling av personuppgifter tillhörande kontakt- och referenspersoner hos vÄra leverantörer mÄste den behandlingen ske för att upprÀtthÄlla nödvÀndig kontakt med leverantören, till exempel avseende bestÀllande av tjÀnster och fakturering. I denna del stöder vi dÀrför behandlingen pÄ att den Àr nödvÀndig för att fullgöra det som följer av vÄra leverantörsavtal. DÀrtill kan vissa uppgifter, sÀrskilt faktureringsmaterial som utgör rÀkenskapsinformation, lagras för att efterleva de rÀttsliga förpliktelser som Ävilar Kyrkvikens Camping.
Arbetssökande:
Behandlingen av personuppgifter frÄn arbetssökande stöder vi pÄ berÀttigat intresse av att tillse personaltillsÀttning. Kyrkvikens Camping bedömer att de registrerades intressen eller grundlÀggande rÀttigheter och friheter inte vÀger tyngre, utan att Kyrkvikens Camping kan motivera behandling av personuppgifter utifrÄn vÄrt berÀttigade intresse i denna del. Kyrkvikens Camping uppmÀrksammar sÀrskilt hÀrvid att samtliga registrerade pÄ eget initiativ vÀljer att dela personuppgifter i ansökningshandlingar med Kyrkvikens Camping. Om du blir aktuell för anstÀllning hos Kyrkvikens Camping kommer du att fÄ ta del av intern personuppgiftspolicy.

5. Mottagare av dina personuppgifter

Kyrkvikens Camping sÀljer inte dina personuppgifter vidare. DÀremot kan vissa av dina personuppgifter behandlas pÄ plattformar eller lagringslösningar som tillhandahÄlls av externa IT-leverantörer. Leverantörer som behandlar personuppgifter omfattas av bitrÀdesavtal för att sÀkerstÀlla en korrekt och sÀker behandling. Kyrkvikens Camping kan dÀrtill i vissa situationer vara rÀttsligt tvingade att lÀmna information till myndigheter.

Kyrkvikens Campings webbplats implementerar Google Analytics. Detta innebÀr att följande information behandlas och skickas till Google: Din IP-adress, anvÀndaragent (det vill sÀga informationen din webblÀsare avger nÀr du besöker webbplatsen, som till exempel operativsystem, programvarutillverkare, tidszon och liknande), genom vilken du besökte pÄ webbplatsen, den totala tiden du besöker webbplatsen, den totala tiden du besöker varje sida pÄ webbplatsen samt vilka sidor pÄ webbplatsen du klickar pÄ. Googles behandling av informationen innebÀr bland annat att din geografiska lokalisering sparas. Du kan lÀsa mer om Google Analytics behandling hÀr.

6. Tredjelandsöverföringar

Kyrkvikens Campings behandling av personuppgifter sker i huvudsak inom EU/EES. I vissa fall, till exempel vid anvĂ€ndningen av Google Analytics, sker dock överföring utanför EU/EES. Överföringen sker enligt dataskyddsförordningens regler om lĂ€mplig skyddsnivĂ„. Detta innebĂ€r att det antingen föreligger ett beslut av EU-kommissionen om att tillrĂ€cklig skyddsnivĂ„ finns avseende landet ifrĂ„ga (detta gĂ€ller för Google som omfattas av EU-US ”Privacy Shield”) eller att lĂ€mpliga skyddsĂ„tgĂ€rder vidtagits pĂ„ annat sĂ€tt. SĂ„dana Ă„tgĂ€rder kan vara att mottagande part i utlandet agerar under rĂ€ttsligt bindande standardavtalsklausuler eller företagsbestĂ€mmelser.

7. Dina rÀttigheter som registrerad

Som registrerad har du rÀtt att gratis begÀra tillgÄng till dina lagrade personuppgifter. Om begÀran dock sker vid upprepade tillfÀllen Àger Kyrkvikens Camping rÀtt att ta ut en skÀlig avgift för att administrera din begÀran. En begÀran kan med fördel ske skriftligen och skickas till oss per post till Kyrkvikens Camping, Kyrkviken 1, 457 97 Resöeller via mail till info@kyrkvikenscamping.se. Kyrkvikens Camping har rÀtt att vidta ÄtgÀrder för att sÀkerstÀlla identiteten hos den som begÀr ett utdrag.

Du som Àr registrerad har Àven rÀtt att begÀra rÀttning av felaktiga eller ofullstÀndiga personuppgifter och begÀran om en överföring av dina personuppgifter (dataportabilitet). Vidare har du rÀtt att till Kyrkvikens Camping begÀra en begrÀnsning av en fortsatt behandling av dina personuppgifter samt Àven begÀra en radering. DÀrtill har du alltid möjlighet att invÀnda mot behandlingen via mail till info@kyrkvikenscamping.se

Du har alltid rÀtt att invÀnda mot behandling av dina personuppgifter som sker i syfte att bedriva direktmarknadsföring eller annan kommunikation utförd med marknadsföringsÀndamÄl.

8. AnvÀndningen av cookies

En cookie utgörs av en textfil innehÄllande information som lagras pÄ enheten du besöker en hemsida med. I enlighet med lagen om elektronisk kommunikation (2003:389) mÄste alla besökare samtycka till och informeras om en hemsidas anvÀndning av cookies. Som anvÀndare av cookies har Kyrkvikens Camping skyldighet att informera om vÄr anvÀndning av cookies. Informationen ska innehÄlla upplysning om:

– Att hemsidan innehĂ„ller cookies.
– Vad cookies anvĂ€nds till.
– Hur besökare kan motsĂ€tta sig implementering av cookies.

Kyrkvikens Camping anvÀnder cookies pÄ vÄr webbplats i form av en tredjepartscookie som tillhandahÄlls av Google Analytics. LÀs Àven mer om detta i kapitel 5.

De cookies vi anvÀnder förbÀttrar normalt sett de tjÀnster vi erbjuder. NÄgra av vÄra tjÀnster behöver cookies för att fungera korrekt, medan andra förbÀttrar tjÀnsterna för dig. Vi anvÀnder cookies för övergripande analytisk information avseende din anvÀndning av vÄr hemsida. Vi anvÀnder Àven cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig. Du har alltid rÀtt att invÀnda mot behandling av dina personuppgifter som sker i syfte att bedriva direktmarknadsföring eller annan kommunikation utförd med marknadsföringsÀndamÄl.

9. Cookiepolicy.

Information om anvÀndning av cookies pÄ kyrkvikencamping.se
En cookie Àr en textfil som vid uppkoppling mot en webbplats sparas pÄ besökarens dator eller annan enhet (t.ex. mobiltelefon) och som vid senare besök eller pÄ annan webbplats kan lÀsas frÄn anvÀndarens klient. Cookien sparas bland de filer som anvÀnds av webblÀsarprogramvaran. Du kan ta del av, blockera och avlÀgsna lagrade cookies om du önskar. För information om hur cookies fungerar, om regelverket och om hur du stÀller in din webblÀsare för att neka cookies, lÀs mer hÀr.
Genom att spara ned cookies pÄ anvÀndares datorer eller enheter och att sedan hÀmta in data om tidigare sparade cookies, kan spÄrning och analys av besökaraktivitet utföras i kundanalys-, optimering och marknadsföringssyfte.

Cookies pÄ kyrkvikencamping.se
Vi anvÀnder cookie-teknik som implementeras nÀr du besöker kyrkvikencamping.se
Kyrkvikens Camping anvÀnder cookies för att förbÀttra de tjÀnster vi erbjuder och för att de ska fungera korrekt. Vi anvÀnder ocksÄ cookies för övergripande analytisk information avseende din anvÀndning av vÄr webbsida. Vi anvÀnder dessutom cookies för att kunna rikta relevant marknadsföring till dig.

Om du motsÀtter dig anvÀndning av cookies har du alltid möjlighet att Àndra dina instÀllningar i den webblÀsare som du anvÀnder. StÀnger du av cookies kan det dock pÄverka din upplevelse av bilbo.se. Om du har nÄgra frÄgor gÀllande Kyrkvikens Campings anvÀndning av cookies som du inte finner svar pÄ i detta dokument, hör gÀrna av dig till oss pÄ info@kyrkvikenscamping.se

10. KlagomÄl

Du har alltid rÀtt att inkomma med klagomÄl till Datainspektionen gÀllande vÄr hantering av personuppgifter.

Denna policy kan komma att uppdaterats.

en_GBEN